I kryptovärlden är det grundläggande att förstå tanken på olika mynt och steg. Bitcoin är en omedelbar token eller mynt som skapats för att fylla i som ett alternativ i motsats till fiat monetära standarder. Ethereum är något inte riktigt detsamma som bitcoin eftersom det är ett steg som arbetar för att förbättra programmerbarheten av avtal. Tanken att Ethereum är ett stadium som har en anpassad token kan bli riktigt förvirrande. I vilket fall som helst, föreställa sig ett avtal arbetat genom en digital pengar, det är grundläggande att token och tillgångar som utnyttjas på avtalet kommer att vara den som den skapas på. Ändå har Ethereum inte bara sina egna pengar (eter), det har också sin egen token, som också kan spela ut tokens kapacitet fritt.

HD wallpaper: cryptocurrency, ethereum, matrix, digital, ledger ...

Vad är en Ethereum token?

Bitcoin on mobile trading app screen | Photo of an Ethereum … | Flickr

Som talat om tidigare är Ethereum över en kryptografisk pengar, det kan mycket väl jämföras med en domän som tillåter sin anpassade krypto att fungera. Ethereum, är en domän som kan hanteras för att skapa anpassade dApps som kommer att fungera genom lysande avtal. Genom Ethereum har många organisationer idag utvecklat decentraliserade applikationer för sin verksamhet för att uppgradera enkelheten att arbeta tillsammans. Tokens på Ethereum-stegen är av två slag

Användningstoken: de är tokens som perfekt jobben för de lokala pengarna i de anpassade dApps. De skiftar från ansökan till ansökan. En körning av kvarnmodellen är Golem. På off chans att du skulle kräva förvaltningarna av dApps med golem som användningstoken, bör du betala med Golem organize token (GNT). Dessa tokens kan utan mycket av en sträcka vinnas med eter, och de har pengar relaterade Ethereum kurs.

Arbetstoken: de talar till en metod för att känna igen anhängare av en specifik decentraliserad applikation. Genom arbetstoken kan du anta ett brådskande jobb i aktivitetsmetoden för en decentraliserad ansökan. Det är allt tydligare i briljanta avtal och decentraliserade autonoma associeringssystem. Vid den punkt när du håller dessa tokens, du är föremål för kasta en omröstning i förståelse eller uppsägning av någon proposition eller rörelse skjuts upp av andra arbete token innehavare.

Dessa tokens talar till “A go” för att framgångsrikt chip bort vid en decentraliserad applikation. De är rakt identifierade med eter och kan erhållas på ramen genom eter. Genom att använda dessa tokens för att utföra explicit kapacitet på keen-avtalet, DAO eller de decentraliserade ansökningarna blir förfarandet disentangled och alltmer produktivt.

Hur får Ethereum token sitt värde

Utbud och efterfrågan: genom information om grundläggande ekonomiska aspekter, förstår vi att ju högre intresse, desto högre Ethereum kurs. Uppskattningen av en Ethereum token är helt beroende av den dApps det används. På off chans att möjligheten till de decentraliserade applikationerna är tillräckligt spännande att dra in individer i ramen, kommer detta att driva upp Ethereum-tokens intresse. Den takt med vilken en token tillägg känsla är rakt i förhållande till den bekräftelse som upplevs av dess dApp.

Förtroende: för alla pengar att blomstra på marknaden, måste det förvärva förtroende för stora spelare. Denna kapacitet av en Ethereum-token för att vinna förtroendet för det öppna utrymmet genom sina decentraliserade applikationer går långt för att bestämma sitt utbyte ett incitament mot eter.